Recenze

Náš obchod Sexíček shop obdržel prestižní zlatý certifikát Ověřeno zákazníky.

Také disponujeme Garancí vrácení peněz do 10 000,- Kč při nesplnění zákonných povinností.

Podrobnosti o garanci naleznete na www.garancenakupu.cz

Další recenze naleznete na www.heureka.cz

                              

Recenze od našich zákazníků...



RECENZE HEURÉKA


Přidáno: 08.11.2018


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nechapu. Pouze 1 den do akce a listky nedorazily.


Přidáno: 28.10.2018


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tovar prisiel rychlo a diskretne zabaleny


Přidáno: 14.10.2018


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • Nebol mi doruceny mail o potvrdeni objednavky. zrazu sa po 4 dnoch ozval kurier uz som ani neeratal ze mi nieco pride ked ze bolo na stranke uvedene 48h a bolo to znacne dlhsie

Přidáno: 30.09.2018


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super


Přidáno: 09.05.2018


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • Po zadani objednavky mi nebola mailom potvrdena dana objednavka. Az po mailovej niekolko dnovej komunikacii sa dospelo k zaveru ze mi bol tovar vyexpedovany. Doba dodania 6 pracovnych dni.

Přidáno: 26.03.2018


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • rýchle vybavenie objednávky

Přidáno: 31.12.2017


Pavol

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Maximálna spokojnosť.


Přidáno: 29.12.2017


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • Diskretne balenie urcite neznamena, ze balik bude olepeny paskou "SEDUCTIVO FOR GREATER PLEASURE".

Přidáno: 01.12.2017


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Neviem. Nemozem ich pochvalit.

Proti:

  • ked sme zistili, ze tovar je nepouzitelny (maly) ale chapem ze sa take veci nevracaju, pisala som im, ci sa nevieme nejako dohodnut (dufala som v zlavu na iny pouzitelny tovar), ale uplne ma odignorovali a doteraz nemam reakciu. ked mi pisali, ze nemaju na sklade farebnu kombinaciu podla objednavky, a ci mozu poslat inu, tak komunikovali velmi promptne.

Přidáno: 27.11.2017


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • Nebol mi doručený tovar a na číslo ktoré majú uvedené na stránke nikto nezdvíhal ani nezavolal

Přidáno: 09.11.2017


Peter

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • tovar prisiel neposkodeny, dobre zabaleny

Proti:

  • na otazku polozenu operatorovi online na stranke, nikto neodpovedal dost dlho.

Přidáno: 09.09.2017


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

nemám skúsenosť, neviem hodnotiť


Přidáno: 20.06.2017


Lucia

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tovar nevedeli dodať tak ako deklarovali na stranke. Ako ospravedlnenie som mala mat poštovné zadarmo. Nedodržali ani 2. sľúbený termín a poštovné bolo účtované. Moj prvý aj posledný nákup


Přidáno: 11.05.2017


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • rychla spatna vazba

Přidáno: 30.03.2017


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

priamo z domova a diskrétne, rýchlo

Pro:

  • diskrétnosť
  • kvalita

Přidáno: 07.03.2017


Marecek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Treba nakupovat lebo je to seriozny partner

Pro:

  • Perfekny partner nemam ziadne vyhrady

Proti:

  • ziadne

Přidáno: 18.12.2016


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V manuáli zini roae píšu, pre nabíjanie použiť adaptér iba od f. zini. Adaptér nebol priložený. Napísala som obchodu, že nabíjací adaptér chýba. Odpísali, že môžem použiť akýkoľvek adaptér pre mobil. Odpísala som im, že v manuáli o baterke píšu, že je 3,7V a nabíjačka na mobil je jedna 5,0V a druhá 3,8V. Ostatné parametre sedia – napätie 100-240V. Nepoškodím s nimi výrobok? Už neodpovedali.


Přidáno: 12.12.2016


Ondrej

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

-

Pro:

  • Rýchlosť a diskretnost

Proti:

  • -

Přidáno: 24.11.2016


Ronny54

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

weiter so!!

Pro:

  • online und NN- Zahlung möglich

Proti:

  • noch keine gefunden

Přidáno: 31.07.2016


l

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

môžete nakupovať

Pro:

  • Urobil to čo má obchod urobiť, ja som zaplatil a dostal som čo som objednal, nič mimoriadne.

Proti:

  • žiadne

Přidáno: 20.05.2016


Rusalka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychle a diskretne dorucenie

Pro:

  • Diskretnost

Přidáno: 27.03.2016


Michaela

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Celý nákup prebehol na 100% a vrelo odporúčam aj ostatným .


Přidáno: 09.03.2016


nightwatch

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • diskrétnosť, rýchlu komunikáciu

Proti:

  • žiadne

Přidáno: 03.02.2016


SHUMANO

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

...

Pro:

  • ...

Proti:

  • ...

Přidáno: 13.11.2015


Rony54

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • rasch und zuverlässig

Proti:

  • keine aufgetreten

Přidáno: 24.10.2015


Michal

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • Vsetko je v poriadku a to je hlavne plus :)

Přidáno: 21.10.2015


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Veľmi kladne

Proti:

  • Musí byt zabezpečená max diskrétnosť

Přidáno: 02.10.2015


macicek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vrelo odporúčam. Je to sexu hlavne damam

Pro:

  • Diskrétnosť. A kvalita

Proti:

  • Nezistené momentalne

Přidáno: 07.09.2015


Fefe

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Odporučil by som obchod aj ostatným, ponuka tovaru je pomerne prehľadná.

Pro:

  • anonymita

Proti:

  • popis k niektorým produktom by mohol byť obsiahlejší

Přidáno: 04.08.2015


monča

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborný a diskrétny nakup

Pro:

  • Hlavne je to o súkromí nikto nevie čo nakupujem

Proti:

  • Žiadne

Přidáno: 14.07.2015


ja

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kupovala som tu, lebo som bola spokojná aj prvý krát. Prvý krát som nakupovala podľa recenzií. Mnou vybraný tovar bol zároveň aj najobľúbenejším v recenziách, takže "trefa", a aj spokojnosť. Odporúčam obchod aj ostatným, pretože tovar bol zabalený v diskrétnom balení a dodržaný termín dodania.

Pro:

  • diskrétnosť
  • už som tu nakupovala

Přidáno: 08.06.2015


kral

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • drahsie ako v inych obchodoch

Přidáno: 02.06.2015


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • nema ziadne slabiny

Přidáno: 27.05.2015


mildo

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spoľahlivosť

Pro:

  • Spokojnosť so službami

Proti:

  • Nemám námietky

Přidáno: 19.05.2015


-

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

-

Pro:

  • -

Proti:

  • -

Přidáno: 02.03.2015


Alexander

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

neviem zatial som objednany tovar neskusal je to darcek pre moju priatelku a dufam ze bude spokojna


Přidáno: 24.02.2015


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • Rychlost dorucenia
  • rychl. vybavenia obj

Proti:

  • Menší vyber z niektorých produktov
  • Viacej fotiek produktov

Přidáno: 15.02.2015


zuky

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

odporúčam

Pro:

  • cena
  • prehľadnosť
  • podrobný popis

Proti:

  • zatiaľ neviem o žiadnej

Přidáno: 16.01.2015


Ritchie

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod je spoľahlivý


Přidáno: 21.12.2014


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pro:

  • nemozem posudit je to moj prvy nakup

Přidáno: 04.11.2014


Kiara

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

bola som veľmi spokojná s rýchlosťou dodania


Přidáno: 01.11.2014


David

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Oplatí sa tu nakupovať hlavne ak si chcete tovar vyzdvihnuť cez tu "Uloženka" pobočku na ktoru vam to zašlu

Pro:

  • - Zda sa ze posielaju presne to co chcete
  • - Rychle vybavenie bez problemov

Proti:

  • - Priemerny sortiment

Přidáno: 31.10.2014


blue

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Oplati sa

Pro:

  • Prehla

Proti:

  • Ziadne

Přidáno: 01.10.2014


Hobo

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Proti:

  • Popis produktu ktory som objednal nebol presne ten isty ako dosiel.Jedina nevyhoda ale dost zavazna. Ked nieco je popisane na stranke a dojde podobne ale o nieco rozdielne tak to je chyba.

Přidáno: 12.09.2014


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Co kto chce...to kupi

Pro:

  • Anonymita

Proti:

  • Neviem

Přidáno: 19.01.2014


Romana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

...dobré služby....ochotne mi odpovedali emailom na moje otázky...odporúčam...


Přidáno: 10.12.2013


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

odporucam


Přidáno: 26.11.2013


Zdenka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Maximálna spokonosť

Pro:

  • Rýchlosť

Proti:

  • Žiadne

Přidáno: 14.11.2013


Alex

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Každý nech si skusí. Ja ho doporučujem.

Pro:

  • Rýchlosť a dobrá cena.

Proti:

  • Zákazník nevidí tovar v skutočnosti.

Přidáno: 14.10.2013


xxx

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Xxc

Pro:

  • Xxx

Proti:

  • Xxx

Přidáno: 01.10.2013


Kiwi

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

je to jednoduche ,rychle,pohodlne a lacne

Pro:

  • usetri cas

Proti:

  • neviem o ziadnych

Přidáno: 19.08.2013


Alex

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi viborny obchod najme pre mladych a zalubenych ludi:)


Přidáno: 24.07.2013


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

ziadne prednosti vyhody ci vyhody, jednoducho vyhodene peniaze za nieco, co nie je vobec pouzitelne.

Pro:

  • ziadne prednosti ci vyhody

Proti:

  • ziadne prednosti alebo vyhody

Přidáno: 04.04.2013


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bol som spokojny aj ked balik by mohol byt krajsie zabaleni


Přidáno: 11.03.2013


Shmudlo

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vrelo odporúčam. Spoľahlivý obchod, ktorý objednaný tovar vždy v krátkej dobe pripraví a k tomu diskrétne, takže sa nemusíte obávať diskreditácie.

Pro:

  • diskrétnosť
  • dobré ceny

Přidáno: 19.12.2012


spokojna

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

odporucam dalej stranky su prehladne popisy pri ponukanom tovaru viac ako perfektne

Pro:

  • diskretnost - zaslany balicek vyzeral ako obycajna zasielka
  • rychla spatna vazba zo strany predavajuceho tykajuca sa informovania o dostupnosti objednaneho tovaru

Proti:

  • o ziadnych neviem

Přidáno: 15.12.2012


Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

odporucila som ho uz priatelom

Pro:

  • cena

Proti:

  • rychlejsie dorucenie tovaru

starší recenze »



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.